Selecteer een pagina

Het Amsterdamse zanginstituut Universal Voice geeft een gratis opleidingsplek, ter waarde van 3600 euro weg voor een eerstejaars student. Deze student volgt het eerste opleidingsjaar gratis aan het Universal Voice Institute. Met deze plek wil Universal Voice een zangtalent die minder vermogend is, de kans geven om zijn of haar stem te ontwikkelen en er zelfs geld mee te verdienen. Universal Voice is opgericht door Alberto ter Doest, bekend van grote musicals waarin hij de hoofdrol speelde en vast lid van het Kamerkoor. Daarnaast is hij artistiek leider van Codarts (het Rotterdams Conservatorium) geweest en is hij in binnen- en buitenland een gerespecteerd zangcoach van bekende en minder bekende zangers en zangeressen.

Geïnteresseerden kunnen een filmpje van 1 minuut sturen naar info@universalvoice.nl. Daarin kunnen zij laten zien welke zangkwaliteiten ze hebben. Daarnaast is het belangrijk om de motivatie van de kandidaten te kennen en wordt verwacht dat je een motivatie van maximaal 1 A4-tje meestuurt. Iedereen die zich aanmeldt krijgt voor vrijdag 9 augustus bericht.

Interesse?

Heb je interesse in een gratis opleidingsplek van het Universal Voice, stuur dan je filmpje en motivatie, voor vrijdag 12 juli, naar info@universalvoice.nl. De opleiding (26 lessen) begint in september 2019 en is hoofdzakelijk in het weekend. Op maandag 1 juli is er een introductiedag in de beatzone in Amsterdam, van 19.00 uur tot 22.00 uur. www.universalvoice.nl