ZINGmagazine is het blad voor zingend Nederland en België.

Voor koren en vocal groups, duo’s en grootkoren, voor solisten op het podium en in de badkamer, maar ook voor dirigenten, zangdocenten én professionele zangers; interviews met zangers, dirigenten, zangpedagogen, koor- en componistenportretten, het laatste nieuws over kunst- en cultuurbeleid, ontwikkelingen in de koorwereld en spraakmakende producties.

ZINGmagazine komt zes keer per jaar uit en telt 68 pagina’s. Een jaarabonnement kost €34,80.
Wil je je abonneren op ZINGmagazine, profiteer dan van onze welkomstaanbiedingen. Een korting op het eerste jaar of een welkomstgeschenk. Hieronder vind je de mogelijkheden. Het abonnement is een doorlopend, dat wil zeggen: het wordt automatisch verlengd. Ruim voordat de nieuwe abonnementsperiode begint ontvang je van ons de factuur over de nieuwe abonnementsperiode. Je hebt dan nog voldoende tijd de status van uw abonnement te wijzigen.

Neem een jaarabonnement op ZINGmagazine je betaalt het eerste jaar geen €34,80, maar €27,50.

Neem een jaarabonnement op ZINGmagazine en ontvang Tipboek Zang ter waarde van €17,50 als welkomstgeschenk.

Tipboek Zang is een handige en helder geschreven gids voor zangers in elke stijl, van klassiek tot rock en jazz; voor koor­zangers, thuiszangers en solozangers, voor beginnende en ­ervaren zangers, voor jonge en oude zangers; een leesboek bomvol praktische informatie en nuttige tips.

Neem een jaarabonnement op ZINGmagazine en ontvang Tipboek Muziek Op Papier ter waarde van €17,50 als welkomstgeschenk.

Tipboek Muziek op Papier, de ideale gids om noten te leren lezen of om even na te kijken wat een tritonus of growling ook alweer was.
Voor beginners en gevorderde muzikanten in elke stijl. Geen droge theorie, maar lekker leesbare teksten met talloze muzikale voorbeelden die je kunt beluisteren.

Neem een jaarabonnement op ZINGmagazine en ontvang It’s Always A Pussycat ter waarde van €12,50 als welkomstgeschenk.

It’s Always A Pussycat, een zanger als koordirigent, door Edward Caswell.
In dit boek geeft dirigent en zanger Edward Caswell tips waardoor
koorzangers veel beter gaan zingen. Hij dirigeert een koor zoals hij zingt, en stelt dat een goede koordirigent ook een zangdocent is.