Selecteer een pagina

Het Amsterdamse zanginstituut Universal Voice geeft een gratis opleidingsplek, ter waarde van 3900 euro weg aan een eerstejaars student. Deze student volgt het eerste opleidingsjaar gratis aan het Universal Voice Institute. Met deze plek wil Universal Voice een zangtalent de mogelijkheid bieden om gratis aan de opleiding deel te nemen. Universal Voice is opgericht door Alberto ter Doest, bekend van grote musicals waarin hij de hoofdrol speelde en vast lid van het Nederlands Kamerkoor. Daarnaast is hij artistiek leider van Codarts (het Rotterdams Conservatorium) geweest en is hij in binnen- en buitenland een gerespecteerd zangcoach van bekende en minder bekende zangers en zangeressen.

Geïnteresseerden kunnen een filmpje van 1 minuut sturen naar het e-mailadres: info@universalvoice.nl. Daarin kunnen zij laten zien welke zangkwaliteiten ze hebben. In ruil voor de gratis opleiding eerstejaars gaat die persoon een maandelijkse vlog bijhouden van zijn of haar ontwikkelingen, en wat zij in de opleiding mee en doormaakt. Daarnaast is het belangrijk om de motivatie van de kandidaten te kennen en wordt verwacht dat je een motivatie van maximaal 1 A4-tje meestuurt. Aanmelden kan tot 27 mei 2020 en op 28 mei is de uitslag.

Heb je interesse in een gratis opleidingsplek van het Universal Voice, stuur dan je filmpje en motivatie, voor woensdag 27 mei naar info@universalvoice.nl. De opleiding (26 lessen) begint in september 2020 en is hoofdzakelijk in het weekend. Op maandag 25 mei is er een introductiedag in in Amsterdam, mits we ivm de Corona crisi bij elkaar mogen komen. We houden sowieso 1,5 meter afstand. De introductieavond is van 19.00 uur tot 22.00 uur. www.universalvoice.nl